About

About

Mijn naam is Laura Abbekerk. Ik ben freelance fotografe en student aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Fotografie is mijn uit de hand gelopen hobby. Vanaf mijn 18e ben ik gaan fotograferen en kreeg ik mijn eerste camera: een FujiFilm. Vanaf dat moment ben ik mij meer gaan verdiepen in deze wereld en een jaar later heb ik mijn eerste canon 1300D gekocht. Op mijn twintigste heb ik er voor gekozen om te studeren aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Deze opleiding heeft mij enorm geholpen om mijn vaardigheden te ontwikkelen, om de waarde van mijn werk in te zien, de technische aspecten toe te voegen en hoe ik echt kan communiceren met beeld.

Ik vind het leuk om met mensen samen te werken, te communiceren, te brainstormen en uiteindelijk een eindresultaat te creëren. Ik haal veel plezier uit wat ik doe, het kunnen werken met allerlei verschillende creatieve mensen, maar ook zelf autonoom werk creëren is een droom die uitkomt.
Langzaam veranderd deze droom steeds meer in werkelijkheid en daar ben ik heel enthousiast over.

Mijn werk is divers en ik neem verschillende opdrachten aan. Hierdoor heb ik ervaring in het werkveld opgebouwd. Ik heb producten, modellen, mode en portretten gefotografeerd. Daarnaast maak ik mijn eigen conceptionele autonoom werk.

Ik ben gevestigd in Andijk waar ik mijn eigen studio ter beschikking heb. Ook vind ik het heel leuk om op locatie te werken. Zowel buiten als binnen.

Heb je vragen of voorstellen over vacatures of samenwerkingen, neem dan gerust contact met mij op.

Liefs Laura

Neem contact op